het originele

tokkenspel

Tokkenspel, het bordspel met veel meer mogelijkheden zorgt keer op keer voor voldoende spanning. Wat te denken van de zwarte stip om ‘over te springen’, het gebruik van jokers of de vijf waarmee je de tegenstander voorbij het thuishonk kunt zetten. Een nieuw spel met een nieuw bord dat jong én oud nog jarenlang plezier geeft!

ONTDEK HET OOK

Het Tokkenspel

In de afgelopen jaren is het Tokkenspel steeds populairder geworden. Naast het gezellig thuis spelen met vrienden en familie worden er door het hele land toernooien georganiseerd. Als platform willen we proberen zoveel mogelijk informatie rondom het Tokken beschikbaar te stellen. Veel plezier!

SPELREGELS

Hier tref je de spelregels aan zoals het Tokkenspel gespeeld moet worden. Bovendien gaan we in op de meest gestelde vragen.

TOKKENSPELLEN

We bieden een mooi assortiment Tokkenspellen met voor iedere gelegenheid een toepassing. Bekijk snel onze winkel en ontdek het ook!

VERKOOPPUNTEN

Onze spellen zijn niet alleen via onze website te verkrijgen maar ook in veel speelgoedwinkels in Nederland. Zoek jouw winkel in de buurt.

TOERNOOIEN

In Nederland worden er veel Tokkentoernooien georganiseerd. Leuk om aan deel te nemen en leuk om je toernooi hier aan te melden.

SPECIALS

De populariteit van het Tokkenspel geldt ook voor de zakelijke markt. Met onze specials hebben bedrijven een uniek kado in handen.

NIEUWS EN SOCIAL

Lees hier meer over alle nieuwtjes rondom het Tokkenspel. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe evenementen, spellen en dergelijke.

Tokkenspel Cadeaubon

De Tokkenspel Cadeaubon is een mooi cadeau om te geven. En het leuke is dat de gelukkige ontvanger zelf de bestemming kan kiezen: word het een Tokkenspel Classic of juist de Puzzel. Of wordt het wat anders uit ons assortiment. Wat de keuze ook is met de Tokkenspel Cadeaubon geef je dus jarenlang speelplezier cadeau!

Tokkenspel Classic

De Classic is een vast bord waarmee je met 4 personen kunt Tokken. Een geweldige mooie houten uitvoering die jarenlang speelplezier zal geven.

Tokkenspel Duo

De Duo is speciaal ontwikkeld om gezellig met 2 personen te kunnen Tokken. De andere spelregels maken het ook nu iedere keer weer razend spannend!

Tokkenspel Puzzel 4 personen

De Puzzel voor 4 personen is een groot bord die je compact verpakt overal kunt meenemen. Superhandig voor vakantie, het strand..nou ja overal eigenlijk!

Tokkenspel Puzzel 4 tot 6 personen

Ons meest complete Tokkenspel is de Puzzel voor 4 tot 6 personen. Hierdoor kun je iedere keer je bord samenstellen zoals je wenst. En natuurlijk staat dit garant voor vele momenten speelplezier.

Tokkenspel Aanvulset

De aanvulset is speciaal bedoel om de 4 persoons Puzzel uitvoering uit te breiden naar een 6 persoons Tokkenspel. Voorzien van extra kaarten en pionnen en je kunt meteen Tokken.

ervaringen

Wil je zelf ook reageren stuur ons even een mail.

“Al vele jaren spelen we met familie en vrienden keezen. Het Tokkenspel dat we nu spelen is fantastisch. De vele nieuwe mogelijkheden met de kaarten én het andere bord geven een geweldige uitdaging waar we nog jaren plezier van gaan hebben.”

Peter Brouwer

Heiloo

“Dit is zo leuk. En verslavend. Het Tokkenspel is door het nieuwe bord en de andere spelregeles zo dynamisch en spannend dat we het keer op keer blijven spelen.”

Yasmin Bleeker

Oudkarspel

Nieuws

Intertoys Den Helder en de Schildknaap in Oss

Vanaf vandaag is het Tokkenspel ook verkrijgbaar bij 2 nieuwe verkooppunten. In de kop van Noord-Holland bij Intertoys in Den Helder. En bij De Schildknaap, een nieuwe winkel in Oss met een geweldig leuk assortiment en waar je het Tokkenspel gewoon kunt proberen. Doen dus!

Het Tokkenspel nu ook verkrijgbaar bij The Read Shop Kerkdriel

The Readshop in Kerkdriel is dé gemakswinkel voor de hele regio. Een gezellige mooie en leuke winkel waar vanaf vandaag ook het Tokkenspel verkijgbaar is. Dus een bezoek aan deze gezellige winkel is zeker een aanrader! 

Eriks Speelgoedwinkel Utrecht nu ook verkooppunt

Laten we het nieuwe jaar eens goed beginnen. Vanaf vandaag is het Tokkenspel ook verkrijgbaar bij Eriks Speelgoedwinkel in Utrecht. Super enthousiast om iedereen in Utrecht en omgeving van het Tokkenspel te voorzien!

NIEUW: de Tokkenspel Cadeaubon

De Tokkenspel Cadeaubon is een mooi cadeau om te geven. En het leuke is dat de gelukkige ontvanger zelf de bestemming kan kiezen: word het een Tokkenspel Classic of juist de Puzzel. Of wordt het wat anders uit ons assortiment. Wat de keuze ook is met de Tokkenspel Cadeaubon geef je dus jarenlang speelplezier cadeau!

contact

Stuur ons een berichtje en we nemen op korte termijn contact met je op.