het tokkenspel

specials

De populariteit van het Tokkenspel geldt ook voor de zakelijke markt. Met onze specials hebben bedrijven een uniek kado in handen. Bijvoorbeeld voor een jubileum van het bedrijf of mederwerker, maar natuurlijk ook als kerstpakket. 

Samen ideeën tot

leven laten komen.

Of het nu voor een jubileum, bedrijfsfeest, kerstpakket of een leuke attentie voor je relaties is, het Tokkenspel maakt het voor ieder moment persoonlijk en uniek. Samen laten we ideeën tot leven komen.

PROJECTEN

  • The Orange Boathouse
  • Bolten Interieurbouw
  • Demaco 
  • Baco Beschoeiingen

projecten

The Orange Boathouse – relatiegeschenk

Als internationale organisatie in de superjachten biedt The Orange Boathouse haar klanten het Tokkenspel als relatiegeschenk aan. Hierdoor kunnen crew en gasten genieten van het Tokkenspel tijdens het varen.

“Onze internationale klanten waarderen het Tokkenspel enorm. Zowel voor de crew als de gasten is het leuk en ontspannend. Er wordt zelfs door captains onderling over gesproken.”

Jacob de Boer

eigenaar, The Orange Boathouse

The Orange Boathouse Tokkenspel
Baco Beschoeiingen

Baco Beschoeiingen – kerstpakket

Het Tokkenspel stond dit jaar centraal in het kerstpakket van Baco Beschoeingen. Gezamenlijk hebben we het logo in een prachtige uitvoering op het Tokkenspel Classic opgenomen. Robuust en sterk net zoals Baco Beschoeiingen.

“Super leuke reacties gehad op het uitgeven van de Tokkenspellen. De mensen vonden het een erg leuk en origineel kerstkado, daarbij hadden wij een tas aangevuld met allemaal lekkers om het spel nog gezelliger te maken, dat pakte allemaal heel goed uit !”

Bart Wester

eigenaar , Baco Beschoeiingen

Demaco – jubileum

In het kader van het 60 jarig bestaan wilde Demaco tijdens de festiviteiten haar medewerkers iets unieks en blijvends geven. Samen hebben het Tokkenbord gepersonaliseerd met een creatieve uiting en dit ook doorvertaald naar eigen speelkaarten. En voor de Engelstalige medewerkers de spelregels aangepast.

“Een geweldig evenement rond ons 60 jarig jubileum hebben we afgesloten met een geweldig kado. Het Demaco Tokkenspel voorzien van onze eigen speelkaarten. Super voor elkaar.”

Niels Beers

CEO, Demaco

Demaco Tokkenspel
Bolten Interieurbouw Tokkenspel

Bolten Interieurbouw – kerstpakket

Omdat Bolten Interieurbouw voor hun opdrachtgevers unieke projecten realiseert wilde Bolten dit ook voor hun medewerkers in het kerstpakket. Het Tokkenspel gaf de mogelijkheid om het nieuwe bordspel van het logo van Bolten Interieurbouw te voorzien.

“De medewerkers vonden het geweldig. Het Tokkenspel hebben we ingepakt met allemaal lekkere dingen voor een gezellige kerst. Top dus!”

Pieter Leering

Bolten Interieurbouw

Zullen we samen ideeën laten uitkomen?

Stuur ons een berichtje en we nemen op korte termijn contact met je op.